KINGLEADER technologiebedrijf

Ruwe Toetsenbord/Toetsenborddeskundige, leveren wij Betrouwbaarheid en Innovatie

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Collectieve Website
Thuis

KINGLEADER Technology Company

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China KINGLEADER Technology Company certificaten
China KINGLEADER Technology Company certificaten
Dicky en Echo, het prototypenwerk goed, gaan wij u meer orden zeer spoedig, dankuwel voor de inspanningen van uw en uw team brengen.

—— Jeffrey

Molly, Dank voor werk en de samenwerking van uw team het harde, u zijn een goede partner, ben ik geïmponeerd met uw professionalisme

—— Baron

Sylvia, de toetsenborden kijkt groot en werkt goed, onze klant als hen zeer

—— Steven

Iris, hebben wij de producten ontvangen, werken zij zeer goed zoals verwacht, dankuwel voor zo snel het leveren van hen

—— Winston

De echo, dankt u en anderen in KINGLEADER voor uw hard werk, hebben u een uitstekend werk om met ons in het project gedaan te werken

—— Steve

KINGLEADER Technology Company

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
KINGLEADER Technology Company KINGLEADER Technology Company KINGLEADER Technology Company KINGLEADER Technology Company KINGLEADER Technology Company KINGLEADER Technology Company KINGLEADER Technology Company KINGLEADER Technology Company KINGLEADER Technology Company KINGLEADER Technology Company

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KINGLEADER
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 9Million-10Million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%

KINGLEADER het TECHNOLOGIEbedrijf is een ISO verklaarde multifunctionele onderneming. Wij zijn bezig geweest met R&D, de vervaardiging, de marketing en de naverkoopdienst van een brede waaier van innovatieve en ruwe invoerapparaten en zelfbedieningsterminals.

Onze hoofdproducten omvatten ruwe toetsenborden, ruwe toetsenborden, ruwe trackballs, ruwe aanrakingsstootkussens, touchscreen kiosken, iPad tribune, tablettribune enz., die wijd in dergelijke industrieën zoals bankwezen, financiën, telecommunicatie, productie, luchtvaart, openbare veiligheid, onderwijs, medische behandeling, overheids worden gebruikt, militaire en andere ruwe milieu's.   

Voorts is het aanbieden van OEM en ODM vervaardiging aan klanten een belangrijk deel van onze zaken. Wij scheppen een groep ervaren ingenieurs en technici op die technische achtergrond hebben gediversifieerd. Daarom kunnen wij producten volgens uw steekproeven of ideeën maken.   

De superieure kwaliteit en op tijd de levering zijn de doelstellingen die wij constant hebben nagestreefd. De klantentevredenheid is ons doel. Voor dat doel, hebben wij een stringent QC controlesysteem overeenkomstig ISO9001 uitgevoerd: 2015. Elk product moet vóór verzending worden getest.   

Dank aan superieure kwaliteit en de goede dienst, onze producten verkoopt goed allebei in binnen- en buitenland. Wij volgen het principe van „samenwerking, integriteit, wederzijds vertrouwen, wederzijds voordeel“. Wij stemmen in oprecht met onderzoeken wereldwijd van klanten.

Contactgegevens
KINGLEADER Technology Company

Contactpersoon: Ms. Cathy Liao

Tel.: 0755-2641 7379-819

Fax: 86-0755-26417379-811

Direct Stuur uw aanvraag naar ons