Ticket Vending Kiosk voor trein, metro of metro

April 13, 2022
Laatste bedrijfscasus over Ticket Vending Kiosk voor trein, metro of metro

KINGLEADR heeft een speciale kiosk op maat gemaakt voor een van onze klanten, de kiosk was bedoeld voor het verkopen van kaartjes voor trein, metro of metro en was ingezet in een paar landen in Zuidoost-Azië.

 

Door gebruik te maken van onze eigen R&D-capaciteiten, ontwierpen we op basis van het ruwe idee van de klant en werkten we aan concepttekeningen en specificaties. Na verschillende rondes van intensieve discussie kwamen we uiteindelijk met een relatief volwassen voorstel dat klaar was voor prototypen.

 

En toen, niet lang na het testen van de voorbeeldeenheid en een kleine wijziging die erin was aangebracht, waren zowel de klant als wij het uiteindelijk eens en beslisten we over alle details van de kiosk die werd vrijgegeven voor massaproductie en uitrol van de markt.

 

De kiosk omvatte voornamelijk een LED-monitor, infrarood touchscreen, een behuizing / behuizing die was gemaakt van koudgewalst staal en gepoedercoat, een industriële computer, een UPS, een IC-kaartdispenser, een ATM-kaartlezer, een bonprinter , een kaartjesprinter, een LED-paneel dat was voor reclame of het weergeven van een bericht, een geldacceptor en dispenser, een muntacceptor en dispenser enz.

 

"Het personeel van KINGLEADER heeft veel indruk op ons gemaakt terwijl ze met hen samenwerkten, ze hadden geweldig werk geleverd door ons te helpen het bod en de grote bestellingen te winnen ..."zei Muhammad Alan, leider van het project.