Vrolijke Kerstmis en Gelukkig Nieuwjaar

December 31, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Vrolijke Kerstmis en Gelukkig Nieuwjaar

De tijd gaat zeer snel over, komen wij aan eind 2021.

 

Het is echte hard tijd tijdens afgelopen jaar voor mensen in de wereld, wegens de uitbarsting van covid-19, is de wereldeconomie onzeker en constant dalend.

 

Dank aan de grote steun van onze klanten, KINGLEADER kon zelfs een goed werk in het verleden overleven en doen jaar, hadden wij zeer goede prestaties in het verkopen van onze medische toetsenborden. Daarom zou dank aan hen moeten worden gegeven, tegelijkertijd, wij wenst hen Vrolijke Kerstmis en Gelukkig Nieuwjaar.

 

Ons bureau zal tijdens Jan01-03,2022, als u om het even welke rente in onze producten hebt, ons een bericht verlaat of ons e-mail in market@kingleadertech.com verzendt, wij zal behandelen uw onderzoek dicht zijn zodra wij terug naar bureau zijn.

 

KINGLEADER vervaardigt een brede waaier van ruwe computerrandapparatuur, met inbegrip van roestvrij staaltoetsenbord, metaaltoetsenbord, industrieel toetsenbord, medisch rubbertoetsenbord, kiosktoetsenbord, industrieel plastic toetsenbord, metaaltoetsenbord, toegangstoetsenbord, automaattoetsenbord, metaaltrackball, metaal touchpad, tabletbijlage, tabletgevallen, tablettribune, iPad geval, iPad sluit, touchscreen kiosk, winkelcomplexkiosk, digitale signage enz. in